Over ons

— Wie wij zijn —

Emma en Ruben dus. Neem ons met een korreltje zout, vooral onze recepten. Als je dat niet doet, staat je pan in de fik. Nee hoor, integendeel: De zoutpot blijft vaak onaangeroerd. Wij kiezen liever voor andere smaakmakers: kaas, chorizo of ansjovis bijvoorbeeld. Aan pakjes doen we al helemaal niet. Liever zelf gemaakt dan ongezond gejat.


Emma kookt het liefst explosief: Met veel contrasten, kruiden en vooral op gevoel. Ruben zorgt voor perfectie. Er is namelijk een verschil tussen een ui fruiten, glaceren, aanbakken of hoog opbakken. Dat zet de toon van je gerechten. De combi maakt ons een killerduo!

Maar genoeg over ons en meer over jullie: Hou je van koken? Of in ieder geval van lekker eten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij kiezen voor recepten die uitblinken in eenvoud maar ook voor gerechten met smaakexplosies en contrasten. Voor ieder wat wils. Zoek op de juiste tags zoals #makkelijk#experimenteel  #basisrecept en #eigendraai. Wij hebben bijvoorbeeld een heerlijke zelfgemaakte citroenmayo. Die gaat overigens perfect samen met onze favoriet: PolentaFRIETT!!

Lees en enjoy en geef er vooral je eigen draai aan!

…En niet te ongeduldig, our site is in the making